Conferència a Sabadell: 'Mediación: intervención profesional del abogado de parte'

El proper dimecres 22 de novembre de 2017, a les 18 hores, la Sala d'Actes de l'ICA Sabadell (c/ Lacy, 15) acollirà la sessió titulada "MEDIACIÓN: INTERVENCIÓN PROFESIONAL DEL ABOGADO DE PARTE".

Aquesta interessant sessió, adreçada no només a mediadors/es, sinó especialment a advocats/des, anirà a càrrec del Sr. Arturo Almansa López, advocat i mediador, membre de la Junta de Govern de l'ICA de Burgos, conseller del Consell de l'Advocacia de Castella i Lleó, president de l'Associació Espanyola de Mediació Interdisciplinària, membre de la Junta Directiva de la Plataforma per a la col·laboració en Legislació Estatal de la Mediació, i membre de la Subcomissió de Mètodes Alternatius per a la Resolució de Conflictes del CGAE, entre altres, i amb una notable experiència en matèria de resolució de conflicte.

L'assistència a aquesta conferència és lliure i gratuïta per als advocats col·legiats/des de l'ICASBD, i per als mediadors/es inscrits a qualsevol Col·legi de Catalunya.

Podeu confirmar assistència a través del Tel. 93 726 53 55 (Sra. Neus Miquel) o per correu electrònic (neusmiquel@icasbd.org).