Carta del president de la Comissió d'Advocats/des Mediadors/res

Després de gairebé 6 mesos de constitució de la Comissió d'Advocats/des Mediadors/es aprofito l’ocasió per dirigir-me a tots vosaltres amb la finalitat de presentar-vos el seu comitè, les activitats realitzades i tots els nostres futurs projectes, en els quals esperem la vostra col·laboració i participació.

El Comitè executiu es troba format per Blanca Barredo, Mercè Balasch, Meritxell Bosch, Mireia Farré, Natàlia Flores, Carles García, Marta Méndez, Jordi Palou, Montserrat Pros, Carles Villagrasa, Antoni Vidal, Isabel Viola, Antoni Vives i un servidor.

Fins al moment, hem organitzat tallers, denominats Dimecres de la Mediació, relacionats directa o indirectament amb la mediació,  publicitats en els diferents butlletins de l’ICAB. Vull destacar el caràcter gratuït d'aquestes sessions i manifestar l'agraïment a la llarga llista de professionals de primer ordre que així ho han fet possible.

També hem intervingut en l'elaboració de jornades destinades a donar eines als advocats per a la resolució de conflictes i per a un millor desenvolupament de l'exercici professional, com activitats formatives en coaching.

Hem treballat, així mateix, en els aspectes jurídics de la mediació, amb el benentès de presentar les oportunes esmenes als recents textos legals apareguts últimament.

Com a futurs reptes cal promoure la mediació i l’intercanviï de l'exercici professional d'aquesta entre els diferents advocats catalans, estatals i internacionals.

Creiem que ara, un cop consolidada la nostra comissió , cal obrir el canal participatiu a tots els membres d'aquesta comissió, i per tant un dels nous objectius serà convocar reunions trimestrals a ser possible per conèixer, compartir, dialogar i crear grups de treballs amb tots/es aquells/lles que hi estigueu interessats/des.

Per al 5 de juliol a les 18 hores, de conformitat amb l'article 6.3 del Reglament de la Comissió, hem convocat una assemblea a fi de trobar-nos tots plegats. Us animem a venir i participar-hi!

Us agraeixo l'atenció i no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol qüestió que desitgeu aclarir.

Jordi Casajoana i Feliu
President de la Comissió d'Advocats/des Mediadors/res